Welcome

Het huishoudboekje van Winny Pepping. Foto: Peter de Krom MY DUTCH HOME
My Dutch Home is mijn synoniem, om dat wat met je huis en thuis te maken heeft te vangen in beelden. Foto’s van je dierbaren, kunst voor aan de muur, interieurstyling: alles onder één dak. My Dutch Home is opgezet vanuit mijn passie voor fotografie, lifestyle en persoonlijke ontwikkeling. Die drie dingen komen hier samen. Je vindt hier mijn werk, de diensten die ik aanbied, maar ook berichten uit mijn eigen leven.

My Dutch Home, omdat het belangrijk is om je thuis te voelen in je eigen huis, in de plaats waar je woont, bij familie en vrienden, in je werkomgeving en tijdens het reizen. Maar ook in een restaurant of als je ergens koffie, een wijntje of een speciaal biertje drinkt. En voor mijzelf speelt de omgeving waarin ik fotografeer een belangrijke rol. Dan komt mijn werk het beste tot uiting, kan ik van het moment genieten en mijzelf zijn.
Een aantal kernwoorden: stillevens, duurzaamheid, persoonlijke ontwikkeling, vintage, interieur, natuur, modern, stoer, esthetiek, Scandinavisch tintje met Hollandse sfeer- en gezelligheid.

MORE ABOUT WINNY
Ik ben Winny en ik ben de persoon achter ‘My Dutch Home’. Begin 2013 ben ik afgestudeerd aan de Fotoacademie Amsterdam, in autonome/illustratieve fotografie. Ik woon samen met de leukste man in the whole world.

In 2008 heb ik de Practitioner NLP gevolgd en daardoor nog meer geïnteresseerd geraakt in persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling, identiteit en de dagelijkse dingen zijn dan ook terug te zien in mijn projecten en de interesse in andere mensen in de photo shoots.

In 2006 ben ik afgestudeerd als Optometrist en weet daarom alles over kijken, fotografie is daar een verlengstuk van. Ik observeer dan ook altijd alles, dat is terug te zien in mijn esthetische manier van fotograferen.

In mijn vrije tijd ga ik graag op reis samen met mijn liefde. Ik hou van het ontdekken van festivals en nieuwe hotspots met mijn vrienden. Ik geniet van eten en koken (liefst voor vrienden of familie). Met eerlijke producten, biologisch en soms vegetarisch.

Ik kan genieten van de natuur, kleine dingen en dingen zelf maken. Dit heb ik van mijn ouders. En heb ik een zwak voor duurzaamheid, gestimuleerd door mijn vriend die expert in duurzaamheid is. Ik vind het leuk om bezig te zijn met lifestyle en design. Ons huis is een mix van vintage, stoer en natuurlijke tinten en materialen. In elke kamer wordt je verrast door verse bloemen.

Latest postsPortfolioBook me