Work in progress | Mood board | My Dutch Home
Work in progress | Mood board
Posted on 13/11/2016 in Inspiration · My Dutch Home · Photography · Travel

moldboard Hideaway | My Dutch Home by Winny Pepping Photography_
Het is de laatste tijd een beetje stil vanaf hier. Dat is niet zonder reden! Ik ben bezig met een nieuw project. Hide Away, terugtrekken in mijn eigen wereld, met zo min mogelijke prikkels van buitenaf. De vraag is, hoe doe je dat als je in de stad woont?

Om je alvast nieuwsgierig te maken wil ik het moodboard voor deze fotoserie met je delen. Het idee van deze serie is ontstaan na mijn vakantie in Indonesië. Ik had zolang naar deze reis uitgekeken, omdat ik heel graag rust wilde, echt weg zijn, mooie dingen wilde zien en beleven samen met mijn liefde. Echter bleef ik daarna voor mijn gevoel toch onrustig. Hoe kwam dat en wat doe je daaraan. Ik ben gaan onderzoeken wat voor mij de beste manier is en ben begonnen aan de fotoserie Hide Away.

INSPIRATIE

Ik heb me laten inspireren door:
> Meditatie workshop van Tijn Touber
> Het boek Heimwee naar het Paradijs
> Yogalessen bij de Nieuwe Yogaschool
> Het boek de Helweek
> De films Sugarman en Wild

Ook mijn andere vakanties hebben mij inspiratie gegeven:
> Vakantie naar Vlieland
> Festival Lowlands
> Zeilvakantie Corfu
> Strandvakantie in Spanje
> Vakantietje in Limburg

Ik hou je op de hoogte!

Liefs,

Winny


laat een reactie achter
  Riellw

  November 13, 2016

  benieuwd! denk wel een schot in de roos om hierover te fotograferen met jouw typische stillevens… x

  Winny

  November 14th, 2016

  Dankjewel Riël!