Winny leest - Inspiratie - My Dutch Home
Winny leest | Inspiratie
Posted on 25/07/2016 in Inspiration · Life · Travel

De Vintagewinkel - Stephanie Lehmann

Ongestoord een boek lezen in de zomer, heerlijk op een bankje buiten aan de waterkant, op het strand, in het park, in de tuin, op de camping. Of bij slecht weer lekker op de bank of in bed. De ideale omstandigheden om weg te dromen bij een goed verhaal. Lezen geeft mij altijd veel inspiratie en ik word er blij en ontspannen van.

Lees jij in de zomer ook meer dan in de winter?

MIJN ZOMER FAVORIETEN

> De Vintage Winkel – Stephanie Lehmann
Alsof je door de straten loopt in New York maar dan in de begin jaren 1900.
> Zonder bagage – Clara Bensen
Je zou bijna overwegen om ook zomaar op een vliegtuig te stappen en het avontuur aangaan.
> Heineken na Freddy – Stefan Vermeulen
Leest als een geschiedenis roman over Heineken.

Ik vind het altijd weer een kunst om leuke boeken te ontdekken. Ik koop mijn boeken vaak bij Bol.com of bij Boekhandel De Dolfijn op de Haarlemmerdijk, daar schrijven ze korte recensies bij de boeken en dat maakt het makkelijker om te kiezen.

De zomer is nog niet voorbij, welke boeken tips heb jij voor mij?


laat een reactie achter