Grote plannen 2016 | Free printable - My Dutch Home
Grote plannen 2016 | Free printable
Posted on 12/01/2016 in Advice · Download · Inspiration · Life

(Un)dressingfood | Ingrid Hulskamp | Winny Pepping

DOELEN

De eerste week van 2016 zit er al weer op. Mijn eerst week stond in het teken van planning. Ik denk dat plannen een goed voornemen is voor het nieuwe jaar. Als je net als ik ben, heb je een aantal doelen voor 2016. Misschien heb je ook al een lijstje gemaakt met de doelen die je wilt behalen. De doelen van afgelopen jaar hebben mij vooral een richting gegeven en daarmee weet ik beter waar ik blij van wordt en wat werkt. Zoals het lanceren van mijn webshop van foto’s, prints en postcards en niet te vergeten de Love Bug shoots. Ook heb ik geleerd om beter met stress om te gaan. Zelf merk ik dat ik stress krijg als ik geen overzicht meer heb. Even een time-out werkt dan. Ik denk dat een goede planning vooraf nog beter werkt om prioriteiten te stellen, punten doorstrepen op een to-do lijstje geeft rust. Daarmee hou ik ook meer ruimte over voor het ‘nu’, om te fotograferen en voor spontaniteit. Een goed doel voor dit jaar lijkt me!

JAARPLANNING

Afgelopen week heb ik een jaarplanning gemaakt aan de hand van de adviezen van schrijver en coach Erik Bertrand Larssen. Gedurende het jaar wil ik de planning bijhouden door een maandplanning, een weekplanning en een dagplanning te maken.
Erik schrijft: ‘Als je goed plant en duidelijke doelen hebt, heb je ook een goede maatstaaf om je doelen achteraf mee te beoordelen. Timemanagement kan ons helpen om alles op zijn tijd te doen, het ene net goed genoeg, het andere perfect.

Mijn plannen zullen een rode draad vormen door mijn blog dit jaar, ik hou je graag op de hoogte! Mijn doelen kort en bondig:

  • Nog duurzamer leven
  • Meer in de natuur zijn
  • Een nieuwe serie fotograferen
  • Nieuwe dingen leren

TO-DO

dayplanner 2016 My Dutch Home

Al maanden was ik van plan om een ontwerp te maken voor een to-do lijstje voor een dagplanning en werd geïnspireerd door de flow-weekly. Ik dacht, dat kan ik zelf! Dat denk ik wel vaker en nu had ik een goede motivatie om het ook echt te doen. Om jou een zetje in de rug te geven, om je doelen te behalen kun je deze dagplanner zelf ook downloaden. Je kunt hem printen op A4-papier en dubbelvouwen en er een boekje van maken. Je kunt hem ook doormidden snijden of knippen en net zoals ik er een soort klapper van maken, door gaatjes aan de bovenkant te perforeren.

Op een goed geplant creatief en fotorijk jaar!

Liefs,

Winny
 

DOWNLOAD DE PLANNER

Download

 

dayplanner 2016 - 2 | My Dutch Home

Foto’s:
project (Un)dressing food


laat een reactie achter