Let's go green | Sustainability | My Dutch Home
Going Green | Sustainability
Posted on 20/01/2016 in Advice · My Dutch Home · Sustainability

Poncho |emeraldisle |My Dutch Home | winnypepping

Het leven ietsje mooier maken, dat probeer ik met fotografie. Je weet groen en natuur is een belangrijk onderwerp in mijn foto’s, tegelijk is het een verwijzing naar hoe belangrijk ik de natuur vind. Fotografie en de natuur brengen mij terug naar het hier en nu en maken mij bewust van het leven.

Bewust leven is ook duurzaam leven. Sinds ik samenwoon hebben mijn vriend en ik afgesproken duurzamer te gaan leven. Dit begon met kleine dingen, zoals alle lampen vervangen door LED, afval scheiden en zo veel mogelijk biologische voeding. Het is inmiddels een sport en geeft echt een kick!

LET’S GO GREEN

Deze environmental awareness wil ik graag doorzetten, een van mijn doelen van 2016. Gelukkig delen meer mensen deze passie, zoals Susan van Sustainable You. Zij heeft hier een boek over geschreven ‘Let’s go Green. Dit boek inspireert me om bewust te leven voor een groene, eerlijke en gezonde lifestyle.

Kan ik jou ook inspireren? Hopelijk maken we met elkaar de wereld een beetje mooier, let’s go Green!

Liefs,

Winny

P.S.
Ik bestelde dit boek via de GoodClub. Ik betaalde het boek gedeeltelijk met Goodcoins. Je krijgt Goodcoins als je iets goeds koopt of iets goeds doet bij duurzame winkels of organisaties. Deze Goodcoins worden uitgedeeld als dank dat je hun producten aanschaft of omdat je ze steunt.

Links:
www.sustainableyou.nl + facebook sustainable Susan
www.goodclub.nl


laat een reactie achter