Hibernation | Photography - My Dutch Home
Hibernation | Photography
Posted on 09/12/2015 in Health · Life

My Dutch Home | winnypepping | Hybernation

WINTERGEVOEL

Winter waar blijf je toch, dat we nog steeds zonder muts, sjaal en handschoenen de deur uit kunnen gaan zonder kou te lijden. Toch waan ik me iedere dinsdag avond wel in winterse sferen, op de Jaap Eden baan. Na het schaatsen met een warme chocolademelk en slagroom vlakbij de haard zitten, winters knus. En hoe fijn is het om dan thuis rozig van het buiten zijn, gedoucht met een fijn boek heerlijk onder de warme dekens te kruipen!

Wat geeft jou een typisch wintergevoel?

Liefs,

Winny

P.S. Bovenstaande foto komt uit de serie Hibernation. Deze is nog niet te koop via de webshop, bij interesse graag een email naar info@mydutchhome.com.


laat een reactie achter