Bye bye winterdip | Free wallpaper - My Dutch Home
Bye bye winterdip | Free wallpaper
Posted on 18/02/2015 in Download · Health · Life · Photography

banana_mydutchhome_winnypepping

Download

De zon schijnt! Op dit lente gevoel heb ik lang gewacht. Jij ook?

Ik ben me er bewust van geworden dat ik de winter prettiger beleef als ik veel buiten ben en actief blijf.
Ik ben blij dat ik deze winter er voor gekozen heb om lekker buiten te sporten. Meestal hardloop ik dan een paar keer per week en het liefste in de ochtend, om de dag fit te beginnen. Het neven effect bleek dat ik dan ‘s avonds niet heel actief was. Deze winter leek het me een goed idee om lekker ‘s avonds te sporten, zodat ik na het eten niet duf op de bank zou belanden.

Nu zitten mijn schaats- en tennislessen van dit winterseizoen er al weer bijna op! En de warme chocolademelk met marshmallows bij de openhaard van Jaap, na het actieve schaatsen op de Jaap Eden Baan, zullen vervangen worden door een verkoelend drankje op een terrasje na de tennis. Want tennissen ga ik uiteraard voortzetten in het voorjaar. Als alternatief voor schaatsen ga ik denk ik gewoon weer oud vertrouwd hardlopen. Jarenlang had ik de luxe zo het park in te lopen, met het Vondelpark naast de deur. Sinds we zijn verhuisd had ik Oud-Zuid tot nu toe niet gemist, maar dit voorjaar en aankomende zomer gaat het denk ik toch gebeuren. Ik zal een alternatieve hardloop route moeten gaan ontdekken! Heb jij nog tips?

Maarrr de winter is nog niet voorbij, ik zal hem op een passende manier afsluiten. Over een paar weken na jaren weer op wintersport! De bestemming wordt Mayrhofen. Ik ben benieuwd wat Oostenrijk gaat brengen. Mayrhofen schijnt een prachtig landschap te hebben en voor velen voelt het als een tweede thuis.

Ga jij wel eens op wintersport? Of als je meer van zomersporten houd, welke sport doe jij in de zomer het liefste?

Om je in een extra zonnige stemming te houden, kun je de ‘banana’s’ Wallpaper downloaden voor je telefoon!

Liefs,

Winny


laat een reactie achter