Newness | Life - My Dutch Home
Newness | Life
Posted on 11/01/2015 in Inspiration

spreuk_marcelwanders
‘There is nothing which grows old more fast than the new’. Deze quote van Marcel Wanders is blijven hangen na een bezoek aan zijn expositie in het Stedelijk museum. Volgens hem zijn mensen vaak aangetrokken tot het nieuwe. Terwijl niets zo snel verandert als het nieuwe.

Over nieuw gesproken. Het is een nieuw jaar, met respect voor het oude jaar. Het oude jaar heeft me mooie dingen gebracht, heerlijke vakanties, sporten (weer op tennis- en schaatsles, net zoals vroeger), veel bruiloften en een nieuw huis. En ook deze prachtige website (gemaakt door Eunoia studio), mijn eerste blog ervaring en rondgetoerd met de Photobus, onze rijdende galerie.

Mijn wensen voor 2015 zijn: meer de natuur in (wonen nu niet meer vlakbij Vondelpark en het Amsterdamse bos), meer musea en exposities bezoeken, meer lezen en minder laten afleiden (door social media, internet, huiselijke bezigheden..). Eigenlijk heb ik het hier over nieuwe gewoontes creëren!

Natuurlijk heb ik ook doelen voor My Dutch Home!
– Ik wil regelmatiger blog berichten plaatsen, wekelijks. Dan kun je denken aan persoonlijke berichten met meer diepgang over fotografie, tips en inspiratie.
– Meer fotoseries maken en deze delen.
– Mijn wens is ook mijn foto’s te verkopen in interieurwinkels en/of conceptstores.
– Ook zou het te gek zijn als mijn foto’s gebruikt worden door stylistes voor interieurstyling.
– Ik zou een plek willen vinden met mensen met verschillende disciplines die mij aanvullen, inspiratie geven en waar ik projecten mee kan gaan doen.

Ik zal je verder alvast verklappen dat ik dit jaar een webshop wil lanceren waar je mijn prints, postcards en geframede foto’s kunt bestellen.

Ik ben reeds begonnen met mijn doelen voor 2015. Terwijl ik dit blog bericht schrijf zit ik in de OBA (Openbare Bibliotheek Amsterdam), een plek waar ik me niet kan laten afleiden en een boek kan meenemen om mijn doel ‘meer lezen’ meteen in uitvoering te brengen. Vroeger kwam ik al graag in de bieb en heb er zelfs een bijbaantje gehad. Gesproken over het oude.

Ben jij aangetrokken tot het nieuwe (jaar)? Ik vind het belangrijk om het oude en het nu te combineren in mijn fotografie, dat maakt het minder tijdelijk. Een investering in een mooie foto geeft je dan jarenlang veel plezier!

Ik wil je bedanken voor je support, interesse en reacties op mijn foto’s, website en blog. Ik wens je een inspirerend en creatief 2015 met oude en nieuwe dingen!

Liefs, Winny


laat een reactie achter