De dertigers golf | Life - My Dutch Home
De dertigers golf | Life
Posted on 10/12/2014 in Family & Friends · Life · My Dutch Home · Photography · Travel

mydutchhome_baby_bowi_10
De 30-ers golf is over ons heen gerold. Met verhuizen, bruiloften en oom en tante worden. Eind van de zomer verhuisden mijn vriend en ik van een anti-kraak villa met huisgenoten in Oud-Zuid naar een serieus (huur)appartement voor ons tweeën op het Westerdok. Waar we dan eindelijk echt los konden gaan op ons interieur. Maar ook weer niet té, omdat we ook van plan zijn om over een korte tijd een eigen huis te kopen.

Tussen het verhuizen door nog even op vakantie. Een vakantie die mijn vriend letterlijk om 12 uur ’s nachts boekte, de eerste avond op de bank in ons nieuwe huis. We wilden naar Scandinavië, helaas waren de voorspellingen van de aankomende twee weken te slecht. We vertrokken de volgende ochtend naar Nice en verkenden de Côte d’Azur per huurauto.

Uitgerust kwamen we terug en bereidden ons voor op de bruiloft van Gerben’s zusje en haar vriend. De geschikte kleding moest nog gevonden worden. De vernieuwde Bijenkorf is dan de oplossing. Ik vond een aubergine kleurig zijden jurkje van All Saints en lakleren pumps van Unisa. Gerben was getuige en mocht speechen tijdens de ceremonie. Deze innerlijke- en uiterlijke voorbereiding kostten meer tijd, dan we hadden verwacht. Dit was het meer dan waard, het was een prachtige bruiloft bij Geb&Gaia op landgoed Nieuw Rande in het oosten van het land.

Tussendoor werd mijn vader 65, wat natuurlijk gevierd moest worden en ondertussen was de vrouw van mijn broer ook nog eens uitgerekend. Het werd een knus en gezellig feestje thuis, want ja stel dat…

Uiteindelijk werd ons eerste nichtje 23 september geboren, bijna twee weken te laat. Ze heet Bowi. We zijn voor het eerst oom en tante en zijn heel trots op haar! Nieuwsgierig? Nu kun je meer foto’s van de lovebug (newborn) shoot bekijken.

Na deze golf eerst even rust om ons huisje verder in te richten en dan komt de volgende golf; de verjaardag van mijn vriend, kerst en oud&nieuw!

Wil je ook zo’n mooie fotoserie van je kindje, boek dan nu zo’n onvergetelijke lovebug shoot.

Liefs,

Winny

PS. Je kunt de foto’s van dit bericht delen via pinterest door op de foto te gaan staan. Zo kunnen anderen ook meegenieten!


laat een reactie achter