Shake the world | Travel - My Dutch Home
Shake the world | Travel
Posted on 08/07/2014 in Photography · Travel

2014_blogpost5_ijsje_mdh

‘In a gentle way you can shake the world’

– Gandhi –

Nog even wachten, in augustus gaan wij een roadtrip maken door Scandinavië. Via Denemarken naar Zweden over de Sontbrug. We bezoeken uiteraard Kopenhagen en Stockholm. Ook verblijven we een aantal dagen in een Stuga, zo’n typisch Zweeds zomerhuisje met een toilet en douche buiten. Heerlijk dichtbij de natuur en filosoferen hoe je de wereld kan verbeteren (mijn vriend). En ik kijk uit naar hoe ik de natuur kan vangen in beelden.

2 Jaar geleden zijn we samen naar Stockholm geweest. Ik wilde er altijd al eens heen, al voordat ik Gerben kende. Gerben heeft gewoond en gewerkt in Stockholm en kent het op z’n duimpje. Tijdens een lunch met zijn voormalige Zweedse manager werden we uitgenodigd om eens te verblijven in zijn Stuga. Dit aanbod moesten we natuurlijk een keer verzilveren!

Heb jij tips voor onze roadtrip? Wat we echt moeten zien onderweg. Of bijvoorbeeld leuke hotspots en mustsees in Kopenhagen!

De foto komt uit de serie Emerald Isle.

Liefs, Winny


laat een reactie achter