Life is a beach | Life - My Dutch Home
Life is a beach | Life
Posted on 24/07/2014 in Life · Photography · Still-Life

2_boat_aroundtheworld_winnypepping

Wat een zon! Mooi weer betekent strand, toch? Van mij mag dit nog wel even duren. Dan kunnen we nog veel vaker naar de zee.

Mijn ultieme afsluiting van een stranddag, is een hapje en een drankje bij een leuke strandtent. De strandtent van Sissy Boy, Strandpaviljoen Noord in Bergen aan zee, is mijn favoriet. De ambiance is hier heel relaxt, een gemixt publiek en heerlijk eten. Met net even wat anders op het menu. Ook als afsluiting van een lange werkdag, waan je je hier meteen in de vakantiesfeer.

Vandaag kwam ik dit toepasselijke gedichtje tegen, van mijn moeder aan mij:

life is a beach - mydutchhome

De foto komt uit de serie Around the World.

Enjoy the summer!

Liefs, Winny


laat een reactie achter