Delen is de trend | Sustainability - My Dutch Home
Delen is de trend | Sustainability
Posted on 15/07/2014 in Life · Photography · Still-Life · Sustainability

3_(un)dressingfood_cmyk
Met fotograferen heb ik vaak spullen nodig die ikzelf niet heb. Maar ook als ik bijvoorbeeld een feestje geef of iets voor in huis zelf wil maken. Vaak leen ik die spullen van directe vrienden en familie die dichtbij wonen. Het komt wel eens voor dat zij het niet hebben. Dit komt je vast bekend voor!

Ik heb net Peerby ontdekt , dit is echt een uitkomst! Op Peerby kun je een oproep plaatsen en mensen die zich aangemeld hebben in jouw omgeving, krijgen hier dan een melding van. Peerby is de voorloper op de deel-trend. Mensen hechten steeds meer waarden aan het gebruik van spullen dan het bezit ervan. Ik ga het snel uitproberen, jij ook? Meld je aan op: www.peerby.nl

Peerby deed me denken aan bovenstaand stilleven, een foto uit de serie (un)dressing food, project van Ingrid Hulskamp.

Liefs, Winny


laat een reactie achter