Wonen en leven in Oost | Interior Photography - My Dutch Home
Wonen en leven in Oost | Interior Photography
Posted on 24/06/2014 in Interior · Life · My Dutch Home · Photography

2014_blogpost2a

Wonen in Oost is erg hip. De Javastraat, waar ik het interieur van Riëlle en Roland gefotografeerd heb is een gevarieerde buurt. Een fijne mix van de langer gevestigde visboer, groenteboer én hotspots. De nieuwe aanwinsten van Amsterdam zijn bijna niet meer bij te houden. Toch is het fijn om in je eigen buurt een aantal van deze hotspots te hebben! Zoals Drovers Dog, een Australisch restaurant, waar je echt het gevoel hebt even in Australië te zijn. Heerlijke Kangeroo en Australische biertjes. Bedford-Stuyvesant is een leuk koffietentje met een knus terras. Bij Walter’s, The Walter Woodbury Bar kun je naast een heerlijk hapje eten ook genieten van een Gin&Tonic aan de bar. En bij Bloemen op Locatie kun je jezelf of een ander verwennen met prachtige bloemen. En wat dacht je van zomers genieten van IJs van Oost, Javastraat 8? After Eight is een aanrader!

Kortom een leuke verrassende buurt om te wonen en te leven!

Hier kun je meer foto’s bekijken van het interieur op de Javastraat en het huis staat te koop op Funda.

Liefs, Winny


laat een reactie achter