Welcome @ My Dutch Home - My Dutch Home
Welcome @ My Dutch Home
Posted on 17/06/2014 in Family & Friends · My Dutch Home · Photography

blog_post1

Finally!! Mydutchhome.com nu online! Trots op mijn nieuwe blog en website. De kernwoorden van My Dutch Home zijn: vintage, interieur, stillevens, duurzaamheid, modern, stoer, esthetiek, persoonlijke ontwikkeling, Scandinavisch tintje met Hollandse sfeer- en gezelligheid.

blog_post1

Laat je inspireren voor thuis. Alles onder een dak, fotografie voor aan de muur, foto’s van je dierbaren en lifestyle. Met blogberichten die je prikkelen. De mogelijkheid om een fotoshoot te boeken voor je kleine lovebug, een shoot met de liefde van je leven of van je geweldige huis. Of bekijk mijn autonome projecten en neem contact op. Stroll around!

blog_post1

Heb je vragen, tips of wil je gezellig gedag zeggen, ik hoor het graag. Voel je thuis!

Liefs, Winny


laat een reactie achter
  Wytske

  July 9, 2014

  Wauw, wat een mooie site Winnie! Zal ‘m in de gaten houden.. 🙂 Veel plezier met het verder uitbouwen van je prachtige werk. Groet, Wytske

  Winny

  July 23rd, 2014

  Dankjewel Wytske! Tot snel!